Események betöltése

Összes Események

A Kölyök Placc egy fél napos gyermekrendezvény, ahol kivételesen a szülők vannak a megőrzőben és a gyerekeké a főszerep! A programok között lesz gyerekkoncert JOTÁ-val, kalandos csapatjátékok, dramatizált jelenetek, interaktív játékok, rengeteg móka és izgalom, és a legfontosabb, bátorító üzenet a gyerekeknek az igazi biztonságról.

Az utóbbi hónapok még a felnőttek számára is rengeteg váratlan fordulatot és hitet próbáló, bizonytalan élethelyzetet hoztak. Világjárvány, háború, ellátási hiány, energiaválság, gazdasági bizonytalanság. A hétköznapi életünk rövid idő alatt a feje tetejére állt. Ezt – még ha nem is teljesen értik – a gyerekek is érzékelik, és a bizonytalanság sokukban frusztrációt, félelmeket okozhat. Az októberi Kölyök Placc alkalom célja, hogy a gyerekek megtapasztalják, Isten az egyedüli az életükben, aki valódi biztonságot jelenthet számukra. Ő az a biztos pont, akibe kapaszkodniuk kell minden változó tényező közepette.

A Kölyök Placc az a hely, ahol a gyerekek magukba szívhatják az adott témákkal kapcsolatos tapasztalatokat, ahol gyógyulhatnak a sérüléseikből, és új perspektívát kapnak a holnapra vonatkozóan. Egy hely, ahol nem a teljesítményeik alapján értékeljük őket, és új barátokat szerezhetnek.

A rendezvény főszervezője Prekopa Erna, aki motorja egy kreatív, fiatalos, dinamikus csapatnak. 5 gyermek édesanyja, és közel 30 éve foglalkozik gyerekrendezvények és korhű, kosztümös táborok szervezésével, ahol élményalapú programokon keresztül tanítja csapatával a gyerekeket bibliai értékekre.

A könnyű zenei pályáról és a Dal című műsorból ismert Andelic Jonathan JOTÁ-val közösen adta ki nemrégiben első gyereklemezét a Kölyök Placc, aminek dalai az októberi alkalmon is felcsendülnek majd. A lemez elérhető a Youtube-on, a Spotify-on és az iTunes-on.

Még több információ a www.kolyokplacc.com oldalon, vagy a Kölyök Placc Facebook oldalán található.

 

Részletek

Dátum:
2022 október 22. szombat
Időpont:
15:00 - 18:00
Összeg:
2000Ft /gyerek
Esemény kategória:
Honlap:
https://rendezvenyjegy.hu/rendezvenyek/kolyok-placc-oktober-igazi-biztonsag/

Szervező

Prekopa Erna
Email
erna@re-generacio.hu
View Szervező Website

Helyszín

Kelenföld Montázs Központ
Etele út 55.
Budapest, Budapest 1119
+ Google Térkép