Események betöltése

Összes Események

SZERETTEIM AZ ÚRBAN!
SZERETET LÁNGJA GYÜLEKEZET TESTVÉRISÉGE ÉS MINDEN KEDVES ISTENTISZTELET ÉS ÉLŐ KÖZVETÍTÉS LÁTOGATÓ!!! VALAMINT MINDAZOK AKIK TUDOMÁST SZEREZTEK ERRŐL AZ ALKALOMRÓL!!!
NAGY SZERETETTEL HÍVUNK, VÁRUNK BENNETEKET!
Június. 16.-án VASÁRNAP VERESEGYHÁZON A MALOM TÓ/ VÁROSI STRANDTÓ/ MÉZESVÖLGY TÓ/ TANÖSVÉNY/47.652126,19.27978 Ez a tópart gps-koordinátája.
ISTENTISZTELETET TARTUNK!! SZOKÁSOSNÁL RÖVIDEBB DICSŐÍTÉS, IGEHIRDETÉS, VALAMINT MENYEGZŐ, BEMERÍKEZŐK BIZONYSÁG TÉTELEI, ÉS BEMERÍTKEZÉS LESZ.
DICSŐSÉG ISTENNEK, HOGY HÉT EMBER, AKIK MOST MÁR TESTVÉREINKÉ LESZNEK AZ ÚRBAN, KÉSZEK ARRA, HOGY KRISZTUS KÖVETŐKKÉ LEGYENEK!
9:00 – TŐL GYÜLEKEZŐ, 1/2 11.TŐL KEZDŐDIK AZ ALKALOM!
12-től. PIKNIK!!! KAPCSOLATÉPÍTÉS/ ÖNSZERVEZŐEN: RÖPLABDA, FUTBAL, FÜDÉS A TÓBAN, SÉTA A TANÖSVÉNYEN, TOTOLLASLABDA stb….
A HELYSZÍNRE VALÓ TEKINTETTEL, MOST NEM LESZ KÖZÖS FŐZÉS, ÉTKEZÉS, HANEM MINDENKI MAGÁRÓL ÉS MEGHÍVOTTAIRÓL GONDOSKODIK. (közvetlenül a tó mellett is van étkezési lehetőség, de gázos / faszenes, állványos sütögetést is lehet szervezni családilag és kiscsoportosan.)
MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!
NEEEE HAGYD KI!
Szeretettel: Sanyi pásztor
A bűn miatt halottak életre keltése Krisztusban
1Titeket is életre keltett, akik halottak voltatok vétkeitek és bűneitek miatt, 2amelyekben egykor éltetek e világ életmódja szerint; igazodva a levegő birodalmának fejedelméhez, ahhoz a lélekhez, amely most az engedetlenség fiaiban működik. 3Egykor mi is mindnyájan közöttük éltünk testünk kívánságaival, követtük a test és az érzékek hajlamait, és a harag fiai voltunk emberi természetünk szerint, éppen úgy, mint a többiek. 4De Isten, gazdag lévén irgalomban, az ő nagy szeretetéért, amellyel minket szeretett, 5minket is, akik halottak voltunk a vétkek miatt, életre keltett a Krisztussal együtt – kegyelemből van üdvösségetek! –Efezus 2: 1-4
TOVÁBBI TÁLYÉKOZTATÓ: MEGKÖZELÍTÉS: GÖDÖLLŐ FELŐL JÖVET VERESEGYHÁZ KÖZPONTI RÉSZÉN A CSOMÁDI ELÁGAZÁSNÁL BALRA KELL KANYARODNI, MAJD 200m re egy gyalogos átkelő lámpa után 30 m -re balra kanyarodni. Onnan már létszik a tó melletti tágas térség, füves/ fás terület. Wc, parkolás és egyéb témákban a következő információk állnak rendelkezésre;
Veresegyházi Tóstrand bemutatása Egy igazán romantikus helyszínen, a Malom-tavon várja a frissülni vágyókat a strandunk. A strand 1928 óta üzemel, igazi retro érzést nyújt a fürdőzőknek. A fövenyt minden évben friss homokkal újítjuk meg. A tóból bójákkal lekerített részen lehet fürödni és ezen kívül egy tó-vízilabda pálya is fel van állítva, amit bárki használhat. A tó többi része a horgászoké és a kacsáké. A helyszínről: vállfás öltöző, mosdóblokk, szabadtéri strandzuhanyok, étkezési lehetőség Parkolni a strand területén kívül lehet, a parkoló nem őrzött. A strand a távolsági buszmegállótól sincs messze, és a vonatállomás is csak 1000 méter, érdemes Budapestről is kilátogatni.””” Kisállat ügyben nincs infó!! Amit még tudni lehet * Már tavaly óta nem fizetős. Szabadon lehet be és kisétákni. A tegnapi terepszemlén baba kocsi tologató és kutyasétáltatók is ott voltak.
Szeretettel Sanyi pásztor 🤗❤️

Részletek

Dátum:
2024 június 16. vasárnap
Időpont:
09:00 - 12:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,
Honlap:
https://www.facebook.com/groups/szeretetlangja.elo

Szervező

Szabó Sándor
Phone
+36703236251

Helyszín

Pamut tó
Találkozók útja 1.
Veresegyház, 2112
+ Google Térkép