Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Nagy örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy a nyári, immáron hagyományosnak nevezhető  gyülekezeti tábor idén június 24-28. között kerül megrendezésre.

Helyszín idén az Őrbottyán i Úr rétje

  • Ágyneműhuzat, lepedő, törölköző használatával: 3800 Ft/fő/éj
  • Ágyneműhuzat, lepedő, törölköző használata nélkül: 3500 Ft/fő/éj
  • Sátorozás: 2000 Ft/fő/éj
  • Gyerekeknek 0-2 éves korig ingyenes, 2-10 éves kor között 50% kedvezményt biztosítunk.

Szerdán indul a tábor, de már hétfőtől elfoglalható a szállás. Tervezett program két napon lesz.

  • Pénteken közösen kirándulunk a Dunakanyarba (Nagymaros, Zebegény), ahol lehet sétálni a parton és a faluban, a gyerekeknek van játszótér, éttermek, fagyizók. Bátrabbak felsétálhatnak a Kálvária dombra, ahonnan nagyon szép a panoráma, túrázni vágyók pedig felkereshetik a kilátót. ( Ez a túra nem hosszú ugyan, de a szintkülönbség miatt kisgyerekeseknek nem javasolt.)
  • Vasárnap 9-kor lesz közös Istentisztelet, és utána piknik bográcsos ebéddel.
A tavalyihoz hasonló közös ebédrendelés idén nem lesz, mivel sokan otthonról járnak be a táborba és hoznak elemózsiát, vagy napközben felfedezik a környéket. Őrbottyánban és Veresen sok jó étterem van, aki szeretne, rendelhet egyénileg.
A bejárósok, akik nem kértek szállást, adományukkal honorálják majd az Ellel Ministries nagylelkűségét, hogy a hétre rendelkezésünkre bocsátották az egész területet és a vizesblokkokat!
Remélem, mindenki választ kapott a kérdéseire, ha mégsem, írjatok bátran a szervezőnek. Még viszonylag kevesen jelentkeztetek, buzdítok mindenkit, hogy jöjjön, jó lesz! Aki szóban jelezte a részvételi szándékát, kérem, írásban is erősítse meg nekem és ne csak annyit jelezzen, hogy jönni szeretne, hanem azt is, hogy szeretne-e ott is aludni, és ha igen, szobában vagy sátorban.